Nu har vi öppet för alla åldergrupper!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Slumpmässigt valda bilder...

Öppet för alla

Träningslokalen är nu öppen för alla åldersgrupper!

Ny plats för årsmöte

Vi byter plats till Kantelegatan 25B för årsmötet.

Tiden är densamma Lördag den 22 Maj kl 10.30 

Lokalen är stor så nödvändiga avstånd kan hållas. 

Man kan alternativt delta online via Teams på följande Länk

Klicka här för att delta i mötet.

Årsmöte 2021

Årsmöte Lördag den 22 Maj kl.10.30. Hålls i konferensrummet Halvmånen om restriktionerna tillåter annars hålls det på utsidan konferensrummet. Om det är dåligt väder ställs det in. På årsmötet gås förra årets verksamhet igenom och nya styrelsemedlemmar skall väljas. Motioner skickas in till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. innan den 13 Maj Välkomna!

Öppning för födda 2002

Träningslokalen är öppen från Måndag 8 Februari för ungdomar födda 2002 och senare. Äldre än det får inte idrotta inomhus pga Coronarestriktioner. Smittskydd Värmland och Karlstads Kommun bestämmer när vi får öppna upp vår lokal för de födda 2002 och tidigare och det hänger ihop med hur smittspridningen ser ut i samhället. Elitaktiva får idrotta inomhus oavsett ålder.

Öppning av lokalen

Regeringen och FHM har nu gett beskedet att idrottslokaler får öppna upp på Måndag 25/1 när det gäller verksamhet för födda 2005 och senare. Vilket innebär att vår lokal kommer vara tillgänglig och vi har begärt den ska vara öppen enligt ordinarie tider för att sprida ut hur många man är i lokalen samtidigt. Man får vara max 25 st samtidigt. Vi hoppas naturligtvis att även äldre tillåts träna inom kort.


Vi kommer kompensera våra medlemmar genom att förlänga medlemsskap med den tid vi tvingats ha stängt.

Corona stängning

Kommunen har idag förlängt stängningen av lokalen till den 24/1 Det är förstås väldigt tråkigt att vi inte kan bedriva vår verksamhet Det är en tuff situation för vår förening men vi kommer kompensera våra medlemmar på bästa möjliga sätt. Smittspridningen är hög just nu och nu får vi alla vara försiktiga och följa de rekommendationer och regler som ges så hoppas vi att vi kan återgå till en normal situation snart igen!

Stängd lokal pga Corona

Idag togs beslutet av kommunen att föreningslokaler kommer att stängas omedelbart och öppna igen tidigast den 11/1 2021. Detta beslut gäller även Karlstad atletklubb. Det är såklart oerhört tråkigt att vi inte kan bedriva vår verksamhet men i dessa tider är det viktigt att vi också gör det vi kan för att minska smittspridningen.

 

Vi får under denna period hitta nya säkra sätt att röra på oss tills vi får vara tillsammans igen. Ta hand om er så ses vi i lokalen förhoppningsvis snart igen!

 

God jul och gott nytt år

/styrelsen

Skärpta Coronarestriktioner

Skärpta restriktioner för Värmland har nu införts från den 12/11 till den 10/12.

Vi kommer inte stänga vår lokal men man skall följa de råd FHM och idrotten gett: 

  • Avstå från att vistas i inomhusmiljöer där människor samlas, som badhus och gym.
  • Avstå från att delta i idrottsträningar, matcher och tävlingar. Undantag: Barn och ungdomar födda 2005 eller senare får träna. Professionella idrottare, på nationell eller internationell seniorelitnivå, som har idrotten som yrke eller huvudsaklig sysselsättning får träna och tävla.

Omklädningsrum och dusch kommer inte vara tillgängliga.

Vi behöver nu ta ett gemensamt ansvar att förhindra smittspridning!

För de som önskar frysa sitt medlemskap hör av sig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Vi hade planerat en fixardag den 21/11 den ställs in och vårt årliga Klubbmästerskap ställs också in såvida inte läget förändras. 

Årsmöte 2020

Årsmöte Söndag den 13 September kl.10.30 i konferensrummet Halvmånen där bla. förra årets verksamhet gås igenom och ny styrelse skall väljas. Motioner skickas in till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. innan den 6 September. Välkomna!

Sommaröppet 2020

Under sommarperioden 8/6 – 16/8 är träningslokalen öppen:
Måndagar-Torsdagar 06.30-20
Fredagar 06.30-16
Lördag-Söndag 10-16

Bemanning Vecka 27-33 Måndagar kl 17-19