Nu kör vi

Slumpmässigt valda bilder...

Karlstads Atletklubb

Publicerad torsdag, 26 juli 2012

KAK är en ideell idrottsförening som bedriver idrotterna Tyngdlyftning och Styrkelyft.

På KAK finner du

• Styrkelyftare och Tyngdlyftare som fokuserar på att lyfta mer och tyngre vikter.
  • Idrottare som styrketränar som komplement i sin idrott.
  • Motionärer.

Föreningskänsla är viktigt för oss och det är en god sammanhållning bland medlemmarna Vi har en härlig atmosfär där alla hjälper alla och hejar på och man blir inspirerad att träna och ta i.

Eventuellt överskott går tillbaka till föreningen som investerar i ny utrustning osv. Som medlem har du möjlighet att påverka klubben! Vi tar tacksamt emot synpunkter och förslag på förbättringar, skicka dem till styrelsen.

Riksidrottsförbundet

KAK är medlem i Svenska Tyngdlyftningsförbundet, Svenska Styrkelyftförbundet samt Svenska Handikappsidrottsförbundet vilka lyder under Riksidrottsförbundet och därmed följer RF:s bestämmelser. Genom KAKs medlemskap i RF så godkänner medlemmen automatiskt att följa RF:s bestämmelser och att medlemmen när som helst kan dopingstestas av RF. För mer info kika på http://www.rf.se

Engagera dig gärna!

Det är toppen om du vill engagera dig och hjälpa till på något sätt i klubben, tex. Vid tävlingar, tränare, hjälpa till med vår utrustning, vara med i styrelsen mm. Kontakta personalen eller styrelsen för mer information.

Vår träningslokal

Gillar du fria vikter och funktionell styrketräning och därmed effektivaste resultat så gillar du KAK. Vår lokal är mycket välutrustad och byggd med tanke på att man ska kunna träna all typ av styrketräning tex. finns det hela 5 st stora lyftarplatser för tyngdlyftning, marklyft eller kettlebellsträning etc.

Utrustning i lokalen

Hantlar 1kg till 71 Kg från Eleiko
Mycket stort utbud av fria vikter från Eleiko
Styrkelyftsstänger med rejält grepp från Eleiko
Tyngdlyftningsstänger med högklassig lagring från Eleiko
Tävlingsställningar för bänkpress och knäböj
Kettlebells från Eleiko
Stort utbud av gymmaskiner från främst Nordic Gym och Gymleco
Ställbara bänkar från Nordic Gym
Chins och Dips ställning
Powerrack
Armgångsstege i taket
Konditionsmaskiner bestående av cyklar, roddmaskiner, steppmaskiner, crosstrainers och löpband.

Välkommen till KAK!