Bemannade tider

under sommaren

Måndag 17-19

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Slumpmässigt valda bilder...

SM i klassisk bänkpress

Publicerad tisdag, 20 mars 2012

Årets SM i klassisk (utan utrustning) bänkpress arrangerades av Nässjö. Från KAK hade vi tre lyftare på plats tillsammans med coach Mats Linnell. Alla resultat hittar ni här.

Mathilda Skystedt -84 kg

Först ut var Mathilda i klass -84 kg för damer. Hon fick med sig 82,5 kg i andra lyftet. Det innebar guld och nytt svenskt rekord! Hon hade även ett bra försök på 87,5 kg men det gick inte idag. Styrkan fanns men det brast på en teknikmiss. Tyvärr ingen konkurrens och över lag dåligt med deltagare i damklasserna.

Patrik Karlsson - 93 kg

Därefter var det dags för mig själv att träda ut på podiet i klass -93 kg. Kanske den tuffaste klassen på hela tävlingen med 11 deltagare. Det blev tre godkända lyft av tre möjliga och en bronsmedalj med 185 kg. Samma vikt som tvåan men jag vägde 0,15 kg mer.

Mikael Åhlin -120 kg

Sist ut för dagen var Mikael som inte hade sin bästa bänkpressdag. Han gick in på 170 kg som såg mycket komfortabelt ut. Därefter höjde han till 185 kg för att gå på personligt rekord. Det blev för tungt den här gången och därmed stannade Mikael på 170 kg som gav en 7e plats.

 

Bakom tangentbordet

Patrik Karlsson